آیا کباب کردن جوجه و گوشت سرطان زا است؟ | بیماری

: کباب کردن جوجه و گوشت سرطان زا هستش؟

: مشکی شدن گوشت و جوجه هنگام کباب کردن برروی منقل سرطان زا هستش.

به گزارش آکا ایران ، کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: اگه موقع کباب کردن جوجه و گوشت برروی ذغال گوشت و جوجه مشکی شه سرطان زا هستش.

ایشون در ادامه گفت: وقتی شما گوشت رو روی ذغال کباب می کنین مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر می ریزه و وقتی چربی با این گرما بسیار زیاد برخورد می کنه، ماده و ترکیبات سرطان زا رو تولید می کنه.

کیمیاگر اضافه کرد: یه روش سالم و بی ضرر واسه کباب کردن گوشت فاصله مناسب بین کباب و ذغاله و هم اینکه کباب رو روی منقل باد نزنیم، چون ترکیبات سیاهی روی کباب ایجاد می شه و این ترکیبات ایجاد سرطان می کنه.

منبع: باشگاه خبرنگاران

جمع آوری: آکا ایران

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش مقالات پزشکی و بهداشتی سایت

  • مطالب در رابطه
  • پوست گوجه کباب شده سرطان زا هستش

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *