آیا چیپس باعث سرطان می شود؟ | تغذیه سالم

انستیتوی تحقیقات مربوط به سرطان، اعلام کرده که ماده ای با نام acrylamide (آکریلامید) که یه نوع از کارسینوژنا یا مواد سرطان زا هستش، در چیپس و سیب زمینی سرخ شده پیدا شده.

تحقیقات نشون داده که مردم از مواد شیمیایی مثل acrylamide می ترسن چون که می گن که این مواد می تونن، سرطان رو بوجود بیارن. اما این نکته رو یادتون نره که احتمال دچار شدن به سرطان در فردی که بسیار زیاد غذا می خوره، خیلی زیاده.

اگه شما روزی ۵ سهم میوه و سبزی بخورین و فیبر در رژیمتون وجود داشته باشه و از غذاهای چرب و شور دوری کنین، دچار شدن به سرطان رو خیلی کم کردین.

خیلی راحت میشه سهم میوه و سبزی رو در رژیم خود بالا ببرین:

به وسیله خوردن سیب به جای چیپس یا یه ظرف سالاد به جای سیب زمینی سرخ شده.

از اونجایی که چیپس و سیب زمینی سرخ شده دارای چربی و کالری فوق العاده زیادی هستن، موجب بروز مشکلاتی در کنترل وزن هم می شن.

یه عدد سیب زمینی متوسط درحدود ۱۵۰ کالری داره، پس باید مواظب زیاد شدن وزن هم باشین.

بیشتر این اجناس دارای مقدار زیادی نمک هستن و به این وسیله موجب پُرفشاری خون می گردن.

سیب زمینی یه ماده غذایی خیلی خوبه، منتها طرز درست کردن اون مهمه. سیب زمینی پخته و بخارپز شده، غذایی خوب، ولی چیپس و سیب زمینی سرخ شده غذایی بد حساب می شه.

اگه شما سیب زمینی رو با پوست استفاده کنین، یه

منبع : tebyan.net

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا

  • مطالب در رابطه
  • عاشقان چیپس، به سرطان نزدیک می شن!
  • مادۀ اسیدی سرطان زا در سیب زمینی سرخ شده و چیپس

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *